bedrijfslogo.jpg

TE-Connectivity

TE-connectivity is een bedrijf die ons met gans hun hart steunt reeds enkele jaren. Wij konden zo dankzij dit bedrijf heel wat organiseren voor de kinderen zoals oa. Sunparks, Bobbejaanland in 2019, maar ook de voorzieningen van het jaar werden goed verwend zoals vzw De Loods, zij kregen heel wat kwalitatief buitenspeelgoed en Sint Clara mocht voor hun leefgroepen om gepaste schoenen voor alle aanwezige kinderen, dat was niet alles, ze mochten enkel keren met hun kids naar Centerparcs, eens de valiesjes pakken om echt op reis te gaan en niet om geplaatst te worden naar een andere voorziening. De kers op de taart. De gift voor 2021 is een mooie 4104.10€. 

Photo2.be

Beroepskinderfotograaf Evelyne Vanpoucke is gespecialiseerd in het fotograferen van baby's. Ze maakt prachtige portretfoto's fine art newborn fotografie - baby - kids - teens glamour. Dankzij een fotoproject schenkt Evelyne € 1000 om zo het project vzw Glek op trek extra te ondersteunen met materialen om te genieten tijdens hun vakantie. Evelyne haar werk bewonderen? https://www.photo2.be/

RUWELKA

Het bedrijf Ruwelka te Gistel, gespecialiseerd in het verzekeren van motorhomes, steunt het project om de voorzieningen op vakantie te laten gaan  met een som van € 1000. Hiermee is er een leuke samenwerking om veilig op vakantie te gaan. Los daarvan gaf Ruwelka met zijn vele jaren ervaring heel wat goede tips mee om hun vakantie nog leuker en unieker te maken.

Aventi Sint Kruis

Tijdens de openingsmatch schenkt Aventi in nagedachtenis van Filip Van Driessche een cheque van 500 € aan onze vzw. Filip leerden we kennen als één van de Brugse ondernemers die ons tot twee maal toe steunden met het event Cordon Bleu. Deze topper van een basketbal ploeg draag ons mee een warm hart toe. meer lezen:

https://www.hetnieuwsvandaag.be/nl/article/39660?fbclid=IwAR1-EFZNIGN2tHcCRfsWwCTr8ZSTJscdNTXKFPP9pjDT-6j7g9fTIQKICww