bedrijfslogo.jpg

TE-Connectivity

TE-connectivity is een bedrijf die ons met gans hun hart steunt reeds enkele jaren. Wij konden zo dankzij dit bedrijf heel wat organiseren voor de kinderen zoals oa. Sunparks, Bobbejaanland in 2019, maar ook de voorzieningen van het jaar werden goed verwend zoals vzw De Loods, zij kregen heel wat kwalitatief buitenspeelgoed en Sint Clara mocht voor hun leefgroepen om gepaste schoenen voor alle aanwezige kinderen, dat was niet alles, ze mochten enkel keren met hun kids naar Centerparcs, eens de valiesjes pakken om echt op reis te gaan en niet om geplaatst te worden naar een andere voorziening. De kers op de taart.

Photo2.be

Beroepskinderfotograaf Evelyne Vanpoucke is gespecialiseerd in het fotograferen van baby's. Ze maakt prachtige portretfoto's fine art newborn fotografie - baby - kids - teens glamour. Dankzij een fotoproject schenkt Evelyne € 1000 om zo het project vzw Glek op trek extra te ondersteunen met materialen om te genieten tijdens hun vakantie. Evelyne haar werk bewonderen? https://www.photo2.be/

RUWELKA

Het bedrijf Ruwelka te Gistel, gespecialiseerd in het verzekeren van motorhomes, steunt het project om de voorzieningen op vakantie te laten gaan  met een som van € 1000. Hiermee is er een leuke samenwerking om veilig op vakantie te gaan. Los daarvan gaf Ruwelka met zijn vele jaren ervaring heel wat goede tips mee om hun vakantie nog leuker en unieker te maken.

Rock Fort

De dames van Rock Fort hebben afgelopen dagen maar liefst €6048,78 overgemaakt op de rekening van Glek. “Ondanks Corona hebben we toch prachtig gepresteerd, zegt Marina Sys. Iedereen is ons blijven steunen. Deze editie was er helaas geen fuif maar met de rossepottenactie en 2x de koeken en chocoladeverkoop hebben we een mooi bedrag samengebracht”.

Mini onderneming Dip It Ter Groene Poorte 

12 leerlingen van de mini onderneming Dip it zetten hun schouders onder het project van de heerlijk koekjes die je kan dippen in een heerlijke smaak naar keuze. Zij kozen ervoor om vzw Glek als goede doel te nemen en vonden een dipsausje uit voor hun koekje in teken van vzw Glek nl. de kersensmaak, de verkoop van hun dip it koekjes met kersensmaak zijn goed voor een bedrag van € 450

De opbrengst van de verkoop van de Dip it koekjes met kersensmaak is tvv vzw Glek.